Weboldal kimutatások (Google Analytics)

Tegyen szert olyan információkra, amelyek valóban számítanak!

A Google Analytics nemcsak az értékesítések és konverziók mérését teszi lehetővé, hanem aktuális képet nyújt arról, hogyan használják webhelyét a látogatók, hogyan érkeztek oda, és hogyan lehet őket visszatérésre késztetni.
 

Elemzési eszközök

A Google Analytics alapja egy hatékony, könnyen kezelhető jelentéskészítő platform, amelyen Ön mindössze néhány kattintással meghatározhatja a látni kívánt adatok körét, és személyre szabhatja a jelentéseket.
 
 

Tartalmi elemzés

A tartalmi jelentések segítségével megállapíthatja, hogy webhelyének mely részei teljesítenek jól, és melyek a legnépszerűbb oldalak, így ez alapján javíthatja a felhasználóknak nyújtott élményt.
 
 

Valós idejű jelentés: műveletek mérése a végrehajtással egy időben

Azonnal megtekintheti, hány felhasználó van éppen a webhelyén, honnan érkeztek ide, és mit néznek meg. Megtudhatja, hogy a webhelyen elhelyezett új tartalom elnyerte-e a látogatók tetszését, az aznapi promóció vonzott-e forgalmat a webhelyére, és láthatja a csevegési és blogbejegyzések azonnali hatását.

Közösségi elemzés

Az internet egy közösségi felület, és a Google Analytics megméri, hogy az Ön közösségi médiaprogramjai mennyire sikeresek. Elemezheti, hogy a látogatók hogyan használják webhelyén a megosztási funkciókat (például a Google +1 gombot), és hogyan köteleződnek el webhelye tartalma iránt a különböző közösségi platformokon.
 

Mobilelemzés

A Google Analytics segít megmérni, milyen hatása van vállalkozására a mobilkampányoknak. Ezenkívül ha mobilalkalmazásokat készít, a Google Analytics mind az iOS, mind az Android operációs rendszerhez szoftverfejlesztő készletet biztosít, amellyel azt is mérheti, hogyan használták a látogatók az alkalmazásait.
 

Hirdetések elemzése

Hozza ki a legtöbbet hirdetéseiből azáltal, hogy figyelemmel kíséri, hogyan teljesítenek közösségi, mobilkészülékes, keresési és vizuális hirdetései. Kösse össze a webhelyen zajló tevékenységet marketingkampányával, hogy teljes képet kapjon, és javítsa hirdetései teljesítményét.
 
 
 
Forrás: Google Analytics

София Дървен материал цени

София Дъски цена